HERSENSPINCELS 2: GEVALLEN ACHTERHOOFD

HERSENSPINCELS 2: GEVALLEN ACHTERHOOFD
HERSENSPINCELS 2: GEVALLEN ACHTERHOOFD

zaterdag 2 april 2011

MANNENDINGEN

Mannendingen zijn raar, net als vrouwendingen. Er is niet echt een goede verklaring voor, maar het is zoals het is, en dat is goed. Zoek ook niet naar een formule, want hij is er gewoon niet. Soms snappen vrouwen die mannendingen, zoals sommige mannen vrouwendingen begrijpen. Meestal hebben ze er dan persoonlijk iets mee, of is het een belangrijk deel van hun leven.

Bier is een mannending, al begrijpen vrouwen het heel goed als ze het zelf ook lekker vinden of er veel mee bezig zijn in het bijzijn van mannen. Als het bier langs de zijkant van je glas loopt, smaakt het lekkerder. Het slaat nergens op maar het is zo. Vrouwen zien dan een plakkerig aanrecht of een natte salontafel, mannen zien een heerlijk bier.

Gitaren, vooral elektrische kunnen hard. Dat is mooi. Ze kunnen TE hard. Ze kunnen zo hard dat het een beetje pijn doet, maar vooral lekker voelt. Vrouwen zien ontevreden buren, mannen zien een momentje geluk dat ze best gegund mag zijn. 

Volgens mij is het bij mannen vooral het "eigenlijk mag het niet" effect. Dat zijn ze weer even kind, en doen ze waar ze zin in hebben, al is de hele wereld het er niet mee eens. Wat doen vrouwen, wat eigenlijk "niet mag" maar waar ze wel heel gelukkig van worden? Want dat is het toch?...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten