HERSENSPINCELS 2: GEVALLEN ACHTERHOOFD

HERSENSPINCELS 2: GEVALLEN ACHTERHOOFD
HERSENSPINCELS 2: GEVALLEN ACHTERHOOFD

maandag 24 maart 2014

NUCLEAIR DOORKACHELEN

De langste autoroutes die je binnen Nederland zou kunnen nemen liggen allemaal zo rond de 400 km. Vanmorgen reed ik een route richting de randstad van 220 km, goed voor meer dan de helft van een lange route. Het was een beetje omgekeerde wereld, want normaal gesproken wordt het richting de randstad drukker, en normaal gesproken wordt het naarmate de tijd vordert drukker.  Ik zeg normaal gesproken, want vanmorgen werd het dichter naar de randstad toe alleen maar rustiger, tot op het punt dat het eerder zondagochtend leek, misschien zelfs nog stiller.

 

Wekenlang zijn we bestookt met de meest extreme verhalen over wegafsluitingen, balkonverboden, helikopter oefeningen, ramen dicht beleid en logistieke chaos. Gevolg; veel mensen hebben zich van de weg af laten jagen. Blijkbaar kan dat dus, en een nucleaire top is daar voor nodig met al zijn grootheidswaanzin.  Nucleaire tobbers zijn wij, dat dit er voor nodig is om het zo rustig te krijgen op de Nederlandse wegen. Als het 3 of 4 keer zo druk was als vanmorgen, dan was het nog goed te doen geweest.

 

Dus waarom doen we niet in verminderde mate wat we vanmorgen deden, maar dan altijd? Omdat de rest van het jaar Obama er niet is? Ik zeg; Obama for Dutch Citizen! Of is het omdat het zo veel kost om al die politie eenheden te verzamelen op 1 punt? Ik zeg; hou ze daar! Bijkomend voordeel is dat je ze in de aangenamere gedeeltes van het land niet tegen komt. Wat de reden ook is dat dit niet elke dag gebeurt, we komen wel tot een oplossing. Want waar een wil is, is ook een (zeer rustige) weg.

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten