HERSENSPINCELS 2: GEVALLEN ACHTERHOOFD

HERSENSPINCELS 2: GEVALLEN ACHTERHOOFD
HERSENSPINCELS 2: GEVALLEN ACHTERHOOFD

zondag 4 december 2011

(PL)EURO(P)

Een machtige nieuwskop prijkt; "Er zijn fouten gemaakt bij de invoer van de Euro!" Hoe erg dat ook overkomt als iemand mosterd aanbieden die al 15 jaar niet gegeten heeft, ik ben er toch blij mee. We luisteren immers al meer dan 10 jaar naar politici en andere slechte excuses voor mensen dat het allemaal goed komt en dat er goed over nagedacht is. 

Ik zie dan die Iraakse woordvoerder die op TV zegt dat er geen enkele sprake van oorlog of geweld is, en dat achter hem in beeld de mortieren om je oren vliegen. Die man, daar hebben we kostelijk om gelachen, maar al die strak getrokken liegende kutgezichten van al dat Nederlandse pleurisvolk wat er voor stond om ons met een schijtverhaal af te schepen hebben we in ere genomen. 

Het heeft even geduurd tot iedereen bij was, maar uiteindelijk is er op dit moment maar 1 reactie mogelijk op de opmerking; "Er zijn fouten gemaakt bij de invoer van de Euro!" en dat is; "Joh?!?!?!" "Zou je denken?!?!?!?!?!?" De uiterst sarcastische toon die hier gelezen dient te worden hoef ik hopelijk niet uit te leggen. 

Even een eye opener voor de nadenkende mens; het anti-terreur beleid wat de laatste jaren heeft gewoed, heeft niks te maken met terroristen. Het is alleen maar dat jij als onschuldige burger straks in de gaten krijgt hoe de heren met geld, jouw geld hanteerden en doet wat je vind dat je moet doen; de wet van het langste mes of het grootste geweer laat gelden boven het meeste geld, dat jij opgepakt kan worden, afgeschilderd als de slechterik. Laat je dus niet verleiden, want ze pakken je. 

Al jaren wordt jouw geld misbruikt door mensen die het doodschoppen niet waard zijn, maar ze zijn voorbereid om jou wel dood te schoppen met een goed verhaal. Complot theorie? Misschien, maar is het zo moeilijk om te geloven dat mensen die de burger 10 jaar lang naaien, voorbereid zijn op het moment dat ze er achter komen en klaar zijn om acties te ondernemen? EBP (Euro Backup Plan), klaar om u te schoppen als u al op de grond ligt...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten