HERSENSPINCELS 2: GEVALLEN ACHTERHOOFD

HERSENSPINCELS 2: GEVALLEN ACHTERHOOFD
HERSENSPINCELS 2: GEVALLEN ACHTERHOOFD

donderdag 6 september 2012

AMAI DE BIERKAAI

Kent u de bierkaai? Prachtige omgeving aan het water met een uitstekende selectie brouwsels. Er is veel bedrijvigheid, en had u ook anders verwacht aan de kaai. Import, export, het maakt de bierkaai niet uit, zo lang er maar gehandeld wordt. En wat is nou een betere handel dan bieren; een van de meest populaire producten door de geschiedenis heen.



De meest opvallende kwaliteit van de bierkaai is dat hij zich werkelijk overal bevindt. Op het werk, in de politiek, in de vriendenkring, in de familie, bij alle overheidsinstellingen, bij alle commerciƫle instellingen, in het verkeer en zo zijn er vast nog talloze situaties en of omgevingen te vinden waar de bierkaai zich ophoudt.

Het makkelijke is; u hoeft eigenlijk maar aan een enkel ding te denken om een goede relatie te onderhouden met de bierkaai. Hij kan namelijk absoluut niet tegen een bepaald iets; vechten. Of het nou boksen, bekvechten, jiujitsu, cage fighting of een kussengevecht is, daar kijkt de bierkaai niet naar. Vechten is vechten, en dan kan de bierkaai wel eens lelijk dwars gaan liggen. 



Zorgt u dus dat u niet vecht tegen, of in de buurt van de bierkaai en alles komt wel weer op zijn pootjes terecht. Drinken tegen de bierkaai, dat kunt u beter doen. Uiteindelijk verliest u dan ook, maar dan bent u bewusteloos genoeg om daar geen waarde aan te hechten. En vergist u zich niet; de bierkaai lust ook een lekker wijntje op zijn tijd…

Geen opmerkingen:

Een reactie posten