HERSENSPINCELS 2: GEVALLEN ACHTERHOOFD

HERSENSPINCELS 2: GEVALLEN ACHTERHOOFD
HERSENSPINCELS 2: GEVALLEN ACHTERHOOFD

donderdag 12 april 2012

MENSENRECHTEN, MOSLIMS EN DE EU

Volgens het verdrag van Kopenhagen moet elk land wat onder Europa valt, toegelaten worden in de EU als ze aan alle voorwaarden voldoet, en alle lidstaten van de EU accepteren. Ik weet dat er een aantal Europese landen staan te popelen om bij de EU te mogen en de aanvraag al hebben ingediend. Turkije is zo een land waarbij steeds issues als mensenrechten worden aangekaart om het tegen te houden. Dat is natuurlijk goed, want daarmee hoe je de mens scherp, maar zoals altijd gaat het weer op zijn Wilders. Dat mensenrechtenverhaal is natuurlijk erg gericht op de moslim cultuur waarbij onderwerpen als vrijheid van de vrouw en meningsuiting aan worden gegrepen.

Gek genoeg hoor je niks over VJRMD (voormalig Joegoslavische Republiek Macedonie) De laatste keer dat ik een transporteur sprak over een zending naar dit mooie landje was zijn antwoord; "Nee bedankt, ik wordt niet graag elke kilometer beroofd" Heel gek dat deze niet-moslim schending van de mensenrechten niet in het nieuws is. 

IJsland heeft ook een aanvraag voor toetreding tot de EU ingediend. Met de ervaring dat landen met een slechte economische structuur een negatief effect hebben op de EU landen waar het goed gaat resulteert blijkbaar niet in verzet tegen toetreding van IJsland. Heel toevallig natuurlijk is dat geen moslim probleem. 

Servie en Montenegro zijn ook kandidaat. Plekken waar mensen niet tegen elkaar durven te praten omdat ze elkaar mogelijk afmaken voor het zetten van een foute klemtoon. Gek genoeg is dat allemaal niet zo erg als de verschrikkelijke moslim anti mensenrechten terror die Turkije voert, met die rare baardmannen die wel varkensvlees het land in laten maar tegen 225% invoerrechten. Istanbul, de stad met de meeste nationaliteiten als inwoner ter wereld, ja dat moet in een achterlijk land liggen die we niet zo maar in de EU kunnen laten. 

Vergist u niet; de Wilders mentaliteit heerst al meer dan wordt geregistreerd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten