HERSENSPINCELS 2: GEVALLEN ACHTERHOOFD

HERSENSPINCELS 2: GEVALLEN ACHTERHOOFD
HERSENSPINCELS 2: GEVALLEN ACHTERHOOFD

dinsdag 7 augustus 2012

GEAARDHEID

Dat nou niemand eens een keer het woord "geaardheid" zoals het bedoeld is in de mond neemt als het gaat om de verdediging van de rechten van mensen met een afwijkende seksuele voorkeur. Want laat je niet gek maken; we zijn zo liberaal als we zijn in Nederland, maar "being gay" wordt nog steeds gezien als "afwijkend" We zijn zo tolerant, maar als het paaltje bij het paaltje komt...


Ontleed het woord "geaardheid" eens inhoudelijk. Geaardheid wil niks anders zeggen dan; waar voel je thuis? Wat zorgt er voor dat je met beide benen op de grond staat? Hoe richt jij je leven in, zodat je in je kracht kan staan om te stralen? 

Helaas zien we nog maar al te vaak dat als je thuis voelen bestaat uit op je 40e nog bij je moeder wonen en op vakantie in Thailand een hoer importeren naar Nederland, die net zo goed een jaar geleden een vent had kunnen zijn, dan vinden we dat goed. Maar als je als man verliefd wordt op de buurman dan ben je toch een beetje raar. (als je als vrouw verliefd wordt op de buurvrouw is dat trouwens prima, als manlief dan maar mee mag doen)

Wees eens eerlijk door naar jezelf toe te geven hoe jij reageert op gay mannen. Kun je ze in hun waarde laten?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten