HERSENSPINCELS 2: GEVALLEN ACHTERHOOFD

HERSENSPINCELS 2: GEVALLEN ACHTERHOOFD
HERSENSPINCELS 2: GEVALLEN ACHTERHOOFD

donderdag 16 augustus 2012

KARMA; UW NIEUWE WERKGEVER

Voelt u zich wel eens opgejaagd? U bent het ook. Van nature bent u echter heel anders. Het kapitalisme is aan het vallen, en zij die het beschermen denken dat als u harder loopt, de val kan worden voorkomen. En zelfs als u zo hard valt dat u niet meer verder kan door een burn out of hartklachten, werkt u nog mee aan het kapitalisme op de manier zoals zij die het beschermen willen.

Want u neemt chirurgische ingrepen af, die veel te duur zijn, maar waardoor wel kan worden aangetoond dat u meer premie moet betalen voor de ziektekosten verzekering. Terwijl zij die dat opperen, u de operatietafel hebben opgejaagd.
U neemt antidepressiva af; 1 van de best lopende handeltjes ter wereld. Ook daar betaalt u meer premie voor, want hij die u de vernieling in gejaagd heeft, wil daar graag voor betaald worden.



Vraagt u zich wel eens af waar u het allemaal voor doet? Goede vraag, want u voelt feilloos aan dat het u zelf niets brengt. U houdt het kapitalisme in stand, ook al voelt u zich daarin helemaal niet gemotiveerd. Degene die u namelijk laat werken in en voor het kapitalisme betaalt u daar slecht genoeg voor om angstig te blijven voor opstand. U ziet opstand ook als het enige middel wat u heeft om de negatieve invloed op u aan te pakken. Een betere optie is de jacht te bekijken als iets wat niet bestaat. Want vergeet niet; zij die het hardst rennen in opdracht van het kapitalisme zullen gelijk er mee ter aarde vallen.

Spreek uw innerlijke rust aan, waarom zou u niet de tijd mogen nemen om tot rust of inzicht te komen op de tijden dat het voor u belangrijk is? Als u niet meer voedt wat u ziek maakt, betaalt karma uit. Karma; de enige werkgever die werkelijk om zijn personeel geeft.

1 opmerking:

  1. Zolang de rust in jezelf zit kan je een hoop aan. Genieten van het werk wat je momenteel bezit en mocht het niet zo zijn, sterk in je schoenen staan! Iedereen kan het aan, zolang je maar vertrouwen in jezelf kan hebben.

    BeantwoordenVerwijderen