HERSENSPINCELS 2: GEVALLEN ACHTERHOOFD

HERSENSPINCELS 2: GEVALLEN ACHTERHOOFD
HERSENSPINCELS 2: GEVALLEN ACHTERHOOFD

woensdag 31 juli 2013

MINDER BLAUW OP STRAAT

“You have the right to remain silent, anything you say can and will be used against you in a court of law” Ja maar dat is alleen in Amerika. Ik help jullie allemaal even uit de droom; er zijn heel grof gesorteerd 2 soorten recht; het recht van de vrije man op het land en zeerecht. Hoe dat precies zit is een heel andere discussie, die je concept van de wereld met vernietigende kracht van zijn sokkel blaast.  In Amerika wordt in de rechtbank het zeerecht toegepast. Net zoals in elk westers land.  De beroemde uitspraak waar ik dit bericht mee opende is dus ook in Nederland van kracht. Vanaf het moment van arrestatie af kan dus alles wat je als verdachte zegt, tegen je gebruikt worden in de rechtbank.

Wat ze je niet vertellen is voor jou als verdachte heel belangrijk. En denk nou niet “dat gebeurt mij nooit”  want er zijn er zat die ten onrechte worden opgepakt. De volledige uitspraak luidt namelijk zo; “U heeft het recht om te zwijgen. Alles wat u zegt kan in de rechtbank tegen u gebruikt worden, niets wat u zegt mag voor u gebruikt worden in de rechtbank” Kortom, je zegt wat en alle inhoud daarvan die tegen je gebruikt kan worden zal worden ingezet, de inhoud die in je voordeel werkt MAG NIET gebruikt worden als bewijslast.

Dit principe werkt 1 ding in de hand; mensen die ooit gearresteerd zijn, een arrestatie hebben mee gemaakt of iemand kennen die in een arrestatie situatie terecht is gekomen en op de harde manier tot de conclusie zijn gekomen hoe het werkt, zullen nooit meer de politie te woord staan. Ook al “zou het ze kunnen helpen”

Het komt er op neer dat als je ergens getuige van bent geweest, en je staat de politie daar over te woord, kunnen ze in principe het voordeel wat zij er mee doen niet gebruiken om jou te helpen, maar ze kunnen het gezegde wel tegen je gebruiken. Voor dat je het weet ga je van getuige naar verdachte van medeplichtigheid.

Tel daarbij op dat als er iemand zich bevindt op jouw grondgebied die strafbare feiten begaat, je als burger GEEN rechten hebt behalve melding bij de politie, en dat weet je wie er beschermd wordt in Nederland. Film of foto materiaal van de feiten die je aan kunt dragen zijn onrechtmatig verkregen bewijs en elke schade die de dader door jou wordt aangedaan is voor jouw rekening.

Nederland is een criminelen paradijs wat we als brave burgers allemaal financieren. We worden allemaal te dom geacht om te bepalen wanneer er iemand in onze eigen omgeving strafbare feiten aan het plegen is. Achteloos toekijken moeten we. Geen maatregelen nemen moeten we. Aanhoren dat zulke lui niet aangepakt kunnen worden moeten we. En voor dat alles betalen moeten we!

Wat er van ons verwacht wordt is niet alleen onredelijk en kostbaar, het druist tegen elk geval van de mens in, die graag het onrecht onder zijn neus de kop in zou drukken. Maar het voorkomen van onrecht wordt beantwoord met onrecht door hen die onrecht zouden moeten bestrijden maar het niet mogen of kunnen omdat hetgeen we betalen voor deze service die we nooit krijgen niet genoeg is?

Minder blauw op straat is het antwoord. Vooral dat blauw wat er alleen maar op uit lijkt te zijn om onder het mom van “verkeersveiligheid”, “gelijke rechten”, “gerechtigheid” en “privacy” je bankrekening  te plunderen. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten