HERSENSPINCELS 2: GEVALLEN ACHTERHOOFD

HERSENSPINCELS 2: GEVALLEN ACHTERHOOFD
HERSENSPINCELS 2: GEVALLEN ACHTERHOOFD

dinsdag 1 maart 2011

STEMDOMMER

De stemwijzer; het geeft de huidige politiek goed weer. Alle dingen waar onze politici mee worstelen wordt goed weergegeven in stellingen zodat je zelf voor die dilemma's staat. Het geeft vervolgens ook een pijnlijke waarheid weer.

Onze politici houden zich met stellingen bezig waar ze niet uit gaan komen. Tweestrijd die niet nodig is en verkeerde verbanden. Iedereen probeert zijn straatje schoon te vegen, en het lukt iedereen omdat we vechten over onnozele dingen.

Dit jaar geeft de stemwijzer dat het beste weer in deze stelling: Het aantal ambtenaren moet drastisch verminderd worden, ook al gaat dat ten koste van de dienstverlening. Het enige antwoord is; Uiteraard moet het aantal ambtenaren worden terug gedrongen! We hebben alle cijfers gehoord over de bekende "spookambtenaren" Daarnaast mag het natuurlijk NIET ten koste gaan van de dienstverlening.

Wat ze nu "doen" met zn allen kan vast met de helft van de mensen, en als je de werkelijke cijfers zou weten kan het misschien wel met 40% van de ambtenaren. Maar wie beslissen er over? De basterds die zelf aan lopen te klooien, ja zo kan ik het ook!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten