HERSENSPINCELS 2: GEVALLEN ACHTERHOOFD

HERSENSPINCELS 2: GEVALLEN ACHTERHOOFD
HERSENSPINCELS 2: GEVALLEN ACHTERHOOFD

maandag 18 juni 2012

2012

Doemscenario’s is de grootste hype van de laatste 10 jaar. De rampenfilms vliegen om je oren en de Maya en Inca kalenders zijn niet aan te slepen. Net zoals bij religie krijgen mensen last van interpretatiedrang en worden de egocentrische woorden; “Ik denk dat ze bedoelen te zeggen:…” met hoge regelmaat in de mond genomen. 2012 wordt daarbij vaak ingezet als “het” jaar dat de hamer gaat vallen. Maar over welke hamer spreken we dan met alle theorieën die beschikbaar zijn? Het is echter geen keuzeprobleem uit de aangeboden opties. Het zijn geen verkiezingen waarbij je stemrecht je in staat stelt om een richting aan te geven.

Of er wel iemand “gelijk” gaat krijgen, daar kan ik duidelijk over zijn; ja, iedereen. De keuze zit namelijk in jezelf, voor jezelf. Het doemscenario zit in je hart, en het glorieuze scenario ook. Alles wat daar tussenin zit is ook op dezelfde plek te vinden. Jij mag kiezen, met je hart, en dat zal het worden. De mensen met het geld beheren straks de wereld niet meer, die hebben hun kaarten verspeeld. De mensen die met hun hart leven krijgen straks het geld en de wereld. De ondergang van de wereld zit in de harten van de mensen die in de ondergang geloven. Zij maken hem waar, maar alleen voor zichzelf. Waar het hart vol van is, stroomt het leven van over.

Laat je niet overvallen of afleiden door de mens die zijn met angst doordrenkte hart bij jou uit wil laten lekken. Er is ook maar een manier om jezelf te redden; door te weten met je hart dat je niet gered hoeft te worden. Dan kun je zuiver zien, en als je zuiver ziet, laat karma zien dat het je geeft wat je verwacht. Oordeel ook niet over hen die kiezen voor de angst, dat is hun goed recht. Ze willen bevestiging van hun doemscenario, gun ze dat. Ze hebben er zo lang op moeten wachten.

2012, het jaar van het hart. Waar ga je het jouwe mee vullen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten