HERSENSPINCELS 2: GEVALLEN ACHTERHOOFD

HERSENSPINCELS 2: GEVALLEN ACHTERHOOFD
HERSENSPINCELS 2: GEVALLEN ACHTERHOOFD

maandag 11 juni 2012

KIJK MAAR FF

Hoe gelukkig je bent is geheel gekoppeld aan de haalbaarheid van je wensen. De haalbaarheid van je wensen is onbeperkt. “Dat is niet waar” zul je altijd te horen krijgen als je zulke uitspraken doet. Tenzij je bent omringd door mensen die het begrijpen. Begrijp me niet verkeerd, ik denk niet dat als je van ongelovigheid af komt, dat je binnen 15 minuten alles hebt wat je hartje begeert. Het is een proces, en je blijft het feit houden dat je altijd iets niet specificeert in wat je wil, en hoe het zich voltrekt is zo goed als altijd in andere vorm dan je had verwacht.

Het concept is simpel; houd van jezelf en wens je alle goeds, maar wees daarin zo specifiek mogelijk. Eigenlijk heel eenvoudig, ware het niet dat als je houden van jezelf en geloven in je goedwensen in percentages uit zou moeten drukken, de meesten de 10 niet halen. Kortom, heel mooi uitgekleed concept, maar de achterliggende voorwaarden maken het een ingewikkeld verhaal.

Vind je van jezelf dat je altijd dingen zoekt die je niet kan krijgen, heb je niet gesnapt dat je alles kan krijgen als je maar genoeg van jezelf houdt. Als je dat wel doet is hetgeen waarvan je vroeger dacht het niet te kunnen krijgen waarschijnlijk niet meer iets wat op je verlanglijst staat. Volgt u het nog? Het moeilijkste blijkt het uitleggen hoe simpel het is, laat maar, u ziet het vanzelf wel…

Geen opmerkingen:

Een reactie posten