HERSENSPINCELS 2: GEVALLEN ACHTERHOOFD

HERSENSPINCELS 2: GEVALLEN ACHTERHOOFD
HERSENSPINCELS 2: GEVALLEN ACHTERHOOFD

zaterdag 21 januari 2012

KIJKEN DOE JE MET JE HART

Soms komen dingen weer op zijn plek, de plekken waar ze horen en waar je ze ook altijd al wilde hebben, maar even was vergeten dat het ook zo kon. Op het moment dat je dat realiseert zie je in je directe omgeving meteen effect van je inzicht. Waarom is het er dan ineens? Waar is het geweest dan? gewoon waar je het nu ziet, alleen je zag het een hele tijd niet.

Gisteren werd dat door iemand weer even mooi verwoord; "Als je constant depressieve gezichten om je heen zit, is dat niet omdat je dat opvalt, maar meer omdat je zelf depressief bent en op dat moment alleen mensen kunt registreren die overeenkomen met jouw energie. Het is net als je een nieuwe auto koopt, en het is een model waar je nooit aan gedacht had. Op het moment dat je besluit die auto te kopen zie je ze ineens overal rijden. Ze reden er al, maar omdat je nooit met dat model auto bezig bent geweest zie je ze niet.

Het allermooiste van dit systeem is dat je het in kunt zetten op een positieve manier. De energie die bij je hangt doet je eenzelfde soort energie registreren om je heen. Lachen is niet aanstekelijk, lachen brengt je in contact met mensen die lachen. Als mensen niet willen lachen doen ze het echt niet. Dit is heel makkelijk te testen in de praktijk, maar neem wel een zakje oprechtheid mee, anders krijg je te zien wat je wilt zien.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten