HERSENSPINCELS 2: GEVALLEN ACHTERHOOFD

HERSENSPINCELS 2: GEVALLEN ACHTERHOOFD
HERSENSPINCELS 2: GEVALLEN ACHTERHOOFD

vrijdag 27 januari 2012

KRIJG DE IMPLICERING

Mooi hoe negatieve dingen altijd positieve dingen suggereren. Het kan namelijk zonder elkaar niet bestaan, waar moest je het anders aan meten? Het geeft meteen antwoord op de vraag: "Waarom kunnen we niet allemaal gezellig doen tegen elkaar?" Het antwoord is namelijk; "Zou je nog weten wat gezellig is dan?" Ja, dat is een tegenvraag maar die werken soms verdomd goed. 

Een positieveling komt het best over in een ruimte vol diep treurigen. Als je geen donker hebt, waar kan je licht dan nog aan meten? Vervolgens kun je afvragen waar je deel aan wilt nemen. De massa kiest voor de massa, dus dat houdt veel gebied over voor de andere kant. Laat de massa nou geneigd zijn om mee te gaan in het donker, mooi toch? Dan kan jij onderdeel van het licht zijn.

Zoals de Tarot de dood uitlegt als een nieuw begin, is afscheid dan een eind of een nieuw begin? Mijn collega nam vandaag afscheid van zijn werk, en afscheid van Nederland. Heerlijk om te zien dat hij omringd is door mensen die even terug kijken, maar meer bezig zijn met zijn nieuwe begin.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten