HERSENSPINCELS 2: GEVALLEN ACHTERHOOFD

HERSENSPINCELS 2: GEVALLEN ACHTERHOOFD
HERSENSPINCELS 2: GEVALLEN ACHTERHOOFD

dinsdag 13 augustus 2013

ALBERT HEIJN GEMENGD EN ONEERLIJK

“De “puur en eerlijk” producten van Albert Heijn zijn helemaal niet zo puur en eerlijk” klinkt er uit de radio. Ik vraag me op dat moment maar 1 ding af; Is er iemand die NIET denkt; “Natuurlijk niet!” Als je dit namelijk niet gedacht hebt moet ik je misschien even bijpraten; eerlijke producten bij de supermarkt bestaan niet!  Hoe graag we ook zouden willen, als je eerlijke producten wil, moet je naar een speciaalzaak die producten verkoopt die door het huidige beleid kostbaar zijn om te produceren, omdat die in suiker onder gedompelde troep bij het volk door de strot geschoven wordt.

Tot voor kort kon je als “normale mens” deze producten betalen als je alle leuke dingen in het leven achterwege liet, nu is het economische beleid zo uitgeknepen dat iedereen gebonden is aan de teringzooi in de supermarkt. Zo ben je dus de “mindless eater” waar ze alles in kunnen proppen wat ze willen, en zo hebben ze je onder controle. En houd nou eens op met meteen “conspiracy theorist” naar mijn hoofd te gooien, want zou dat niet precies zijn wat ze willen dat jij tegen mij roept?

Wie zijn “ze” dan? Dat is weer een ander verhaal van 900 bladzijden, maar het komt er op neer; de mensen die bepalen waar het geld heen gaat. De hiërarchie waar we zo trots op zijn dat we die niet hebben in onze “democratie” bestaat wel degelijk, en hij is veel erger dan jij denkt. Er is namelijk een 2-deling; De paar honderd mensen in de wereld die precies bepalen waar geld vandaan komt en naar toe gaat, en de rest die daar de poten uit het lijf voor moet lopen.

Ga eens op onderzoek uit, want je weet nu dat alles wat Albert Heijn op zijn verpakkingen zet te betwijfelen is. Laten we er dan even voor het argument er van uit gaan dat die verpakkingen maar voor 50% de waarheid spreken. Geef hetgeen wat je op internet vindt over hoe de wereld werkelijk in elkaar zit dan het voordeel van de twijfel. Ik weet dat jij getraind bent om dit soort verhalen af te doen als “doemdenkerij” Maar laat er nou eens een schamele 25% van waar zijn. Dan kun je niet anders dan toegeven dat de etiketten van AH die 50% waarheid niet halen. Gezond verstand laat jou genoeg waarheden uit al die verhalen halen dat jij nog maar 1 conclusie kunt trekken: Het eten wat voor de massa wordt gemaakt is NIET bedoeld om jou gezond te houden, het is bedoeld om jou afhankelijk te maken zodat er zekerheid is dat jij geld er voor blijft betalen.

Supermarkten en hun leveranciers en producenten hebben geen enkele intentie om voor jouw gezondheid te zorgen. Ze willen geld verdienen aan jou, en als dat lukt door op de verpakking te zetten dat het gezond is, terwijl hetgeen ze pretenderen dat er in zit geen enkele overeenkomst heeft met de werkelijkheid, dan doen ze dat. “Wake up and smell the chemical cappuccino!”

Geen opmerkingen:

Een reactie posten