HERSENSPINCELS 2: GEVALLEN ACHTERHOOFD

HERSENSPINCELS 2: GEVALLEN ACHTERHOOFD
HERSENSPINCELS 2: GEVALLEN ACHTERHOOFD

dinsdag 20 augustus 2013

GELDSCHIETER

Als je zou weten hoe er over jou als consument gepraat wordt achter gesloten deuren, door het kleine kliekje die het geld verdeelt, zou je kunnen spreken van schending van de mensenrechten. Je bent namelijk maar een hersenloos schaap, wat in de kudde achter doelstellingen aan jaagt die niet van hem zelf zijn, om een schamel stukje niet bestaand geld wit te wassen, waarvan iemand anders bepaalt waar het heen gaat. De wereld is niet ingericht voor jouw welzijn, comfort en genot. Die drie zaken worden ingezet om je precies te krijgen waar ze je willen hebben; vast. Vast in een systeem waarin jij verschuldigd bent, en zo lang je functioneert zal er niemand klagen. Totdat je wat verlangt, of behoeftig wordt. Jouw functioneren en het afdragen van alle belastingen die daar bij horen is het enige wat jij jouw overheid hebt te bieden, en alleen als je wat te bieden hebt wordt er naar je geluisterd.

Jij bent een geldschieter die dit systeem omhoog houdt. Jij, en iedereen die je kent. Dat is geen kritiek, je zit immers vast. Het is echter wel heel belangrijk dat je dit weet. Niet om depressief te worden, of om meteen kamikaze acties uit te gaan voeren, maar om het simpele feit dat je er niet meer omheen kunt. Het gaat je ook helpen om te zien hoe de wereld in elkaar zit. Je bent er nu ook klaar voor. Alles wat je ooit verteld is over de systematiek van onze maatschappij; het is simpelweg niet waar. Of; het is zodanig anders dat bij nadere inspectie de werkelijke intenties duidelijk worden. Geen enkel bedrijf of overheidsinstantie (wat is het verschil?) is bezig voor jou. Wat ze voor jou doen is de mooie verpakking die het jou geld afpakken verbloemt. Normering is daarbij de grootste vijand van de consument. Onder het mom van conformiteit in de zin van veiligheid en kwaliteitseisen wordt elk bedrijf die eerlijk probeert te zijn meegesleurd in het systeem. Eigen inbreng wordt niet getolereerd. Sie sollen Gemass sein!!! (u moet conform zijn)

Het is een idee van Hitler. Alles moet volgens een bepaalde maatstaf, zeldzaamheid wordt bestraft. Elke vorm van menselijke onderscheiding heeft geen plaats. We zijn geld schieters in de vorm van slaven. Wat nou geen slavernij meer?!?! Economische oorlogsvoering die de massa onder controle houdt met een oplossing voor alles. Behalve dat het niets oplost en je arm kunt sterven. Doel bereikt, maar niet je eigen. Het is een oorlog die alleen gewonnen kan worden door de consument als we stoppen met schieten. Het schieten van geld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten