HERSENSPINCELS 2: GEVALLEN ACHTERHOOFD

HERSENSPINCELS 2: GEVALLEN ACHTERHOOFD
HERSENSPINCELS 2: GEVALLEN ACHTERHOOFD

maandag 2 juli 2012

ELECTROPREG™

Bedenk eens hoe het zit met jouw image. Ik bedoel dan niet een .JPG, .GIF of .BMP, maar hoe je er uit ziet en hoe je over komt. Het beste voorbeeld komt uit de sixties / seventies; spijkerbroek, laarzen, lederen jack, vetkuif en roken. Meisjes kauwden op kauwgum en hadden een grote bek.

Die laatste categorie zal vast nog een grote bek hebben tegenwoordig maar je hoort ze niet meer. Dat komt omdat ze minimaal 1 hand en een compleet hoofd kwijt zijn aan de mobiele telefoon. Als je helemaal in de image business zit hang je nog een belachelijk onpraktische handtas aan je andere pols, om zo over straat te lopen. Obstakels worden pas 10 cm voor impact geregistreerd, wat soms mooie taferelen geeft.

Voel je aantrekking tot een jongedame (ik kan het me met zo een image nauwelijks voorstellen) dan kun je maar op 1 manier flirten; een smartphone pak aantrekken. Zie je er uit als een Iphone, Blackberry, Samsung Galaxy of HTC, dan krijg je de aandacht. Het nieuwe image voor de moderne jongen; het smartphone pak!

Je kunt natuurlijk ook gewoon What’s app-en, ook al zit je op anderhalve meter afstand. Het ziet er naar uit dat de moderne meid safe sex heel serieus neemt; liever de telefoon in de hand dan wat anders, in de mond zou het zicht op de telefoon in de weg zitten, en ergens anders, daar gaat het scherm van trillen.

Het onderhouden van toekomstige generaties hangt straks af van een app die meisjes zwanger maakt. De pregn’app van Electropreg™. Jongens starten de app, drukken op “donate” en moeten vervolgens in de speaker kwakken. “Thanks for your donation, choose a contact” “send” Het meisje krijgt dan een bericht; “Jan sent you a semen sample, download?” “Yes” “Downloading semen sample” “download complete” “Please insert device in uterus” “Twansfew cwompweet, weemowve dwevwice”
Please wait 3 days, then download the Itest app to see if you are pregnant. Thank you for choosing Electropreg™ Please also check our Electropreg™ WIFI and Bluetooth options.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten