HERSENSPINCELS 2: GEVALLEN ACHTERHOOFD

HERSENSPINCELS 2: GEVALLEN ACHTERHOOFD
HERSENSPINCELS 2: GEVALLEN ACHTERHOOFD

woensdag 7 maart 2012

COMPENSATIEGEDRAG OF AANVULLENDE MAATREGELEN?

Mensen hebben de neiging om in allerlei rare zaken te compenseren voor iets. Mannen hebben daarin de naam, maar dat is niet omdat het uitsluitend iets is voor mannen. Het komt door het algemeen bekende feit dat mannen vaak wat minder subtiel zijn dan vrouwen. Daarom zie je bijvoorbeeld kleine mannen vaak in grote auto’s rijden. Die moeten dan ook altijd veel herrie maken, extreem duur zijn of heel hard kunnen rijden. Als dat niet genoeg is kun je altijd nog dingen met goud en diamanten bekleden of met stroboscopen en blacklight gaan werken.

Gitaristen worden vaak beticht van compensatiegedrag, en toegegeven; het lijkt er altijd op. Het mag duidelijk zijn dat er zat gitaristen zijn die op een podium gaan staan ter compensatie van wat dan ook, al zouden de meesten zeggen dat het direct gerelateerd is aan penislengte. Nou kijk ik niet graag in de broeken van gitaristen, maar toch denk ik dat er veel zijn die niks te klagen hebben, en toch met dat lange zwabberding op een podium gaan staan zwaaien. (gitaar bedoel ik dan) Uit ervaring weet ik dat het een heerlijk gevoel is.

Dan vind ik het zonde als zulke mannen worden beticht van compensatiegedrag, terwijl het eigenlijk een aanvullende maatregel is met betrekking tot het genieten van je mannelijkheid. Want gitaar spelen is neuken als je er eenmaal lekker in zit. De klanken die dan uit je versterker komen zijn een soort doorlopende ejaculatie, die je als man in een staat van lichamelijk heling brengen. Ja en als je dan goed bent met zo een lang ding in je handen zul je er vast ervaring mee hebben…

Geen opmerkingen:

Een reactie posten