HERSENSPINCELS 2: GEVALLEN ACHTERHOOFD

HERSENSPINCELS 2: GEVALLEN ACHTERHOOFD
HERSENSPINCELS 2: GEVALLEN ACHTERHOOFD

vrijdag 6 april 2012

EMANTIETPATIE

Op de nieuwe reclames in abri’s prijken schaars geklede dames die lingerie aanprijzen, en onder de merknaam is onopvallend maar toch aanwezig een stukje tekst geplaatst. Het van dichtbij bestuderen van dit stukje tekst (al zullen de meeste mannen ergens anders op letten) geeft aan dat de bovenstukken verkrijgbaar zijn tot en met de maatvoering cup J (!) Tenzij je die andere hebt, die gaat tot cup K (!!!)

Blijkbaar is er behoefte aan, anders zou met het niet zo “overduidelijk” in een reclame melden. Als je dan om je heen kijkt zie je ze ook, de dames met behoorlijke cups. Helaas zie je er nog veel die duidelijk in ontkenning zijn en een zodanig kleinere cup hebben gekocht dat het lijkt of er een nieuw paar op aan het groeien is.

Die ontkenning hoeft dus niet meer, want jouw maat tieten hangen gewoon in een abri. Ga dus de deur uit en schreeuw dat je een H cup hebt, want het is geaccepteerd! (of niet) In ieder geval vraag ik me af waar het ophoudt. Is het dan straks ook geaccepteerd als je een winkelwagen nodig hebt om met je bos hout voor de deur weg te gaan? Wanneer zien we door de bomen het bos niet meer? Stuit het niemand tegen de borst dat het uit de hand loopt?

Is de hormoonbalans van de vrouwsmens dan zo van slag dat genetisch de boel steeds groter moet worden? Ik ben bang dat alle vooroordelen over vrouwen die we zo hard het leven uitgeroepen hebben allemaal terug komen. Vrouwen nemen alles zo zwaar op. Vrouwen kunnen niet autorijden. Vrouwen kunnen geen kaart lezen. Stel dat het straks allemaal waar wordt? Wat dan? Is die hele emancipatie voor niks geweest!

Aan de andere kant wordt koken ook een probleem. En als ze dan de benen wijd doet, blijft er dan wel plaats voor jou over? En zeuren dat ze doet, niet gek want alles doet natuurlijk pijn! Nee het is slecht gesteld met de emantietpatie…

Geen opmerkingen:

Een reactie posten