HERSENSPINCELS 2: GEVALLEN ACHTERHOOFD

HERSENSPINCELS 2: GEVALLEN ACHTERHOOFD
HERSENSPINCELS 2: GEVALLEN ACHTERHOOFD

dinsdag 10 april 2012

THE GODFATHER OF EIGEN RISICO

Er moet ergens een fabriek staan die sinds enkele jaren zijn sticker productie geheel heeft toegelegd op het model waar ADHD op staat. “Ineens” heeft meer dan 50% van de kinderen die sticker opgeplakt gekregen. Dat betekent niet dat ze volgens de arts het Algemeen Dagblad in High Definition lezen, sterker nog; deze kinderen krijgen het predicaat dat ze geen aandacht kunnen houden bij het lezen en vele andere dingen. Rijkelijk wordt er gestrooid met Ritalin en hier en daar een Risperdal om deze kinderen “in bedwang” te houden.

Maar heeft er wel eens iemand bedacht dat minderjarige kinderen die opvoeding tekort komen een structurele verslaving aan speed varianten aanmeten wellicht een slecht idee zou kunnen zijn? “Maar mijn kind is niet voor rede vatbaar” zegt de ouder die niet alleen de suggestie om ook de ouders te behandelen afwijst maar stellig zegt; “Het heeft niks met mij te maken” Je zou je af kunnen vragen waar die onvatbaarheid voor rede vandaan komt, gezien je vindt dat het stuiterende stuk genetisch materiaal van jou en je partner voor je “niets met jou te maken heeft” en dus vervolgens geheel geoorloofd vol gepropt mag worden met gereguleerde straat drugs.

Wij moeten toe kijken hoe mannen in witte jassen die de kennis hebben, ons drugs verkoopt via de meest boosaardige dealer die er is; de zorgverzekeraar. Ze staan met hun witte smoking en doorgeladen pillenstrips klaar om je drugs te verstrekken, maar waag het niet om je premie of eigen bijdrage niet te betalen! Want dan komt Don volksverzekering Corleone je persoonlijk van je (ziek)bed lichten of er een paardenkop in deponeren.

Deze blog werd mede mogelijk gemaakt door de mafia van het girale geld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten