HERSENSPINCELS 2: GEVALLEN ACHTERHOOFD

HERSENSPINCELS 2: GEVALLEN ACHTERHOOFD
HERSENSPINCELS 2: GEVALLEN ACHTERHOOFD

zaterdag 21 april 2012

MOOIS KOMT UIT HET HART, NIET UIT VALUTA

Tegenwoordig is voor bijna iedereen een creatieve hobby bereikbaar, in financiële zin dan. Je kunt bijvoorbeeld muziekinstrumenten voor een habbekrats kopen, en het bespelen er van is dus niet alleen maar weg gelegd voor de dikkere portemonnee. Iedereen kan dus muzikant worden zou je denken.

Maar zonder creatie drang, inspiratie of enigszins inzicht kun je eigenlijk nog niks. Het achtereenvolgens kunnen aanslaan van akkoorden op een gitaar maakt je nog geen gitarist. Je moet de drive hebben om zo met jezelf te experimenteren tot je zelf in staat bent om wat achter elkaar te persen wat lekker klinkt en daarmee mensen raakt.

De creatieve geest die inspiratie heeft, maar niet het geld komt ook op alternatieve wijze op een manier om uit te kunnen voeren. Kortom, het kunnen kopen van iets om iets moois mee te maken is niet leidend of er iets moois komt. Hoe sterk je hart verlangt naar het maken van iets moois is de enige richtlijn. Want met alle makkelijk bereikbare apparatuur is er ook een hoop troep op de markt gekomen.

Zet uw hart open en creëert! Wil uw hart niet open, spendeer dan alstublieft geen geld om te creëren...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten