HERSENSPINCELS 2: GEVALLEN ACHTERHOOFD

HERSENSPINCELS 2: GEVALLEN ACHTERHOOFD
HERSENSPINCELS 2: GEVALLEN ACHTERHOOFD

dinsdag 24 april 2012

VERZEKERAARS ZIJN OOK MENSEN ?????

"Verzekeraar"  is wel het ergste scheldwoord wat je naar je hoofd geslingerd kunt krijgen. Ze kunnen je beter uitmaken voor babyverkrachter, dan is er tenminste nog een advocaat die je vrij wil pleiten. Ik zou het niet durven zeggen op een verjaardag; "Ja ik ben verzekeraar" Was het mijn verjaardag hing je namelijk met een ring door je zak aan de gevel te bungelen. 

Vandaag sprak ik weer iemand die een rechtsbijstandverzekering had afgesloten, en na 3 weken deed iets zich spontaan voor. Maar de verzekering mocht de eerste 3 maanden niet gebruikt worden. Zie je het voor je? Een autoverkoper die zegt; "ja je hebt de auto betaald, en hij is van jou, maar de eerste 3 maanden mag je er helaas niet in rijden want daar hebben we slechte ervaringen mee" 

Een verzekeraar is maar uit op 1 ding; jouw geld, en bij voorkeur nog voordat degene die het jou wil gaan geven het in handen krijgt. In de sociale ladder krijg je van boven naar beneden; autodieven, kinderverkrachters, genocide plegers, de duivel himself, 30 lagen stront en daar onder zitten de verzekeraars. Krijtstreepverpakte maden uit het diepste slijm van de aarde waarvan mensen die op verminkte vliegen masturberen nog zouden zeggen; "Is het nou nodig dat die mensen bestaan?"

Als natuurlijke selectie zou worden geaccepteerd, gingen de verzekeraars als eerste, alleen al omdat ik ze zou najagen en afslachten als een mislukt stuk antigeboorte en de open haard van de hel ermee op zou stoken. 

Zo, dat is er weer even uit, dan kunnen we weer positief door het leven. Want ook verzekeraars zitten in hun eigen karma stuk, al kun je misschien beter niet kijken als de uitkomst zich voltrekt, want dan ga je waarschijnlijk over je nek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten