HERSENSPINCELS 2: GEVALLEN ACHTERHOOFD

HERSENSPINCELS 2: GEVALLEN ACHTERHOOFD
HERSENSPINCELS 2: GEVALLEN ACHTERHOOFD

dinsdag 17 april 2012

NATUURLIJK NIET

Natuurlijke selectie is het effect van de natuur, waarbij planten en dieren de exemplaren die duidelijk niet goed gelukt zijn, bewust laten sterven. We zien dat sterk terug bij knaagdieren, die van een nest van 7, rustig 4 naast het nest leggen, zodat ze niet gevoed worden. Moeder heeft dan instinctief in de gaten dat deze kleintjes niet goed zijn, en voorziet daarmee een belangrijke breuk in een lange lijn van medische problemen die kan ontstaan als zij ze niet uit het nest plaatst.

Daardoor lijken dieren altijd heel veel op elkaar omdat ze veel zuiverder zijn in hun methodes van voortplanting. Bij honden is het weer een probleem, omdat mensen zich er mee zijn gaan bemoeien. Die hebben weer zoiets idioots verzonnen als een stamboom, en omdat dat toch al dubieus klinkt hebben ze dat maar met incest verbonden, met alle medische problemen van dien.

Mensen bemoeien zich nog meer met mensen. Het gevolg daar van is dat wij een systeem proberen te maken, waarbij natuurlijke selectie steeds minder mogelijk wordt. Heel leuk bedacht, maar het betekent dus dat alles wat er mis kan gaan geaccepteerd wordt. Vervolgens lopen er mensen rond op deze planeet, waarbij je na de eerste aanblik kunt concluderen dat er iets mis gegaan is. Geert Wilders is daar een uitstekend voorbeeld van.

In het verlengde daarvan zou je met die mensen kunnen praten, en als je dat doet kom je achter 2 dingen; je hebt gelijk, en je had maar beter niet het gelijk bevestigd kunnen krijgen. Karmisch gezien zullen al deze figuren vast een doel dienen, maar ik vertel je 1 ding; De natuur heeft het niet zo bedoeld!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten