HERSENSPINCELS 2: GEVALLEN ACHTERHOOFD

HERSENSPINCELS 2: GEVALLEN ACHTERHOOFD
HERSENSPINCELS 2: GEVALLEN ACHTERHOOFD

zondag 30 januari 2011

MAKKELIJK TOCH?

Digitenne, je zet je apparaatje ergens neer, maakt niet uit waar en je hebt een televisiesignaal. Mobiele telefonie, je pakt je mobiel en gaat bellen of informatie verzenden, het maakt niet uit waar. Draadloos internet, je zet je router aan en je kan waar je computer ook staat in het huis en je hebt een internet signaal.

Op welk punt gingen we twijfelen of er misschien wat veel straling in de lucht zit en dat mensen daar wel eens last van zouden kunnen hebben en/of krijgen? Natuurlijk is dat niet goed. We hebben allemaal het verlies van gemak niet over van wat het ons oplevert als we het laten, maar laat nooit iemand je vertellen dat het allemaal wel meevalt. Waarschijnlijk een woordvoerder van 1 van bovenstaande producten, iemand die het echt niet snapt of 1 die het voor zichzelf goed probeert te praten = angst.

Als we nou eens stoppen met zeggen dat er geen probleem is of proberen met afzwakken van de problemen. De grote vraag is; ga je er wat mee doen? wat kun je er mee doen? Nou bijvoorbeeld alle apparaten die straling zouden kunnen veroorzaken aansluiten op een stekkerdoos met schakelaar. Gebruik je het niet? Switch om! Scheelt stroom, vermindert straling. Zo moeilijk is dat toch niet?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten