HERSENSPINCELS 2: GEVALLEN ACHTERHOOFD

HERSENSPINCELS 2: GEVALLEN ACHTERHOOFD
HERSENSPINCELS 2: GEVALLEN ACHTERHOOFD

zaterdag 19 februari 2011

VINGERTJE WIJZEN

Lees ik op een website:

"Het universum draait om wiskunde. Als het niet in een formule is te vatten dan bestaat het niet. Zo is er geen formule voor Allah of god beschikbaar. Niet omdat we het niet weten of niet zouden kunnen, maar gewoon omdat die niet bestaan. En voor de dingen die wel bestaan geven we vanaf deze week de formules. Gewoon omdat formules elegant zijn. En er zonder formules geen leven is." 

Denk ik: wat zijn er toch nog veel mensen op zoek naar het afwijzen van geloven. Ik ben niet tegen geloven. Ik ben wel tegen het hardnekkig geloof in iemands gezicht proppen, want daar komt alleen maar oorlog van. Maar net zo hard als doorgewinterde zielen zoekers met de vinger wijzen en zeggen dat wij het bij het verkeerde eind hebben, staan wetenschappers aan de ander kant met hun theorie en een middelvinger te zwaaien.

We kunnen ook samen werken, kom op! De wetenschappers die geloofden in het delen van informatie via een stuk elektronica aangesloten op een glasvezel kabel gaven toch ook niet op. Of geloof jij van wel?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten