HERSENSPINCELS 2: GEVALLEN ACHTERHOOFD

HERSENSPINCELS 2: GEVALLEN ACHTERHOOFD
HERSENSPINCELS 2: GEVALLEN ACHTERHOOFD

dinsdag 1 februari 2011

OPENBARE SM

Prachtig hoe sommige mensen zo enorm masochistisch zijn zonder het van zichzelf door te hebben, en het dan in het openbaar nog uitvoeren ook! Ik heb het niet over mensen die met tuigjes en zweepjes de straat op gaan nee, huis- tuin en keuken burger masochisme gaat het hier om. Mensen die in de alledaagse dingen zo veel ellendige situaties voor zichzelf weten te creëren dat ze allemaal wel aan de antidepressiva moeten zitten om het vol te houden.

Jonge ouders die op zaterdagmiddag gaan winkelen met een kinderwagen die zoveel groter is dan de gemiddelde stadsbus waardoor er onder het baby lig gedeelte waarschijnlijk een commode past, en dan 90 % van de tijd met het kind op de arm lopen omdat het wiegen van de wagen niet mogelijk is met zulke afmetingen, en het gehele assortiment van Intertoys dat gejammer ook niet stil krijgt.

Met min 16 in je (veel te) korte rokje en een flinterdunne panty op je roestende stadsfiets die te klein is voor je postuur naar een schoolfeest strompelen om vervolgens iemand uit te zoeken die na een bijna alcohol vergiftiging de ijsbloemen van je eierstokken wil likken. Want ja, je moet er wel geil uitzien hè?

In je eentje een plasma televisie van 200 inch gaan kopen waarvan de handgrepen van de doos de spanwijdte van je armen ver overstijgen. Uiteraard ga je dan met de tram naar huis, want je kent niemand met een auto en verzendkosten doe je niet aan, al moeten je armen chirurgisch verleng worden.

Zo maar wat voorbeelden, mensen; wanneer gaan jullie weer van jezelf houden? Stuur je e-mail adres op een briefkaart naar postbus 696, 2400 ZL Santiago, binnen 27 werkdagen krijgt u de procedure toegestuurd hoe u antwoord kunt geven op bovenstaande vraag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten