HERSENSPINCELS 2: GEVALLEN ACHTERHOOFD

HERSENSPINCELS 2: GEVALLEN ACHTERHOOFD
HERSENSPINCELS 2: GEVALLEN ACHTERHOOFD

donderdag 16 februari 2012

EEN OVERTREFFENDE TRAP KRIJGEN

Fight fire with fire!” Het klinkt allemaal heel leuk, maar over het algemeen laat vuur zich beter blussen met water of nog beter; door het wegnemen van de zuurstof. Toch lijkt het wel dat we steeds meer vuur proberen te blussen met vier en dat zie je terug in allerlei zaken om je heen. Grote bek, hard rijden, chemokuur, claims indienen, steeds extremere fetishes, wapens zwaaien en liegen dat de tanden van je buurman barsten.

Er komt een steeds grotere verdeeldheid tussen mensen die snappen dat het niet werkt op die manier, en zij die er in doorslaan. Als je ooit met wapenbezitters in aanraking komt kun je 2 dingen doen; nog beter je best doen om uit de buurt te blijven van zulke lui, of ze als gegeven aanvaarden en wegzakken in het idee dat je zelf ook een wapen nodig hebt. Het laatste heeft alleen maar als effect dat ze jou als eerste proberen neer te halen omdat je een bedreiging vormt nu je ook een wapen hebt. Je hebt er echter geen ervaring mee dus je ligt zo.

Chemokuur is ook zoiets; een heel agressief middel om zo snel mogelijk een kankergezwel te doen slinken. Je ziet dan dat een eerste behandeling heel veel effect heeft omdat kanker overvallen wordt. Vervolgens slaat de 2e kuur altijd minder aan omdat de kanker nu voorbereid is. Na de laatste chemokuur zie je vaak op korte of lange termijn kanker genadeloos om zich heen slaan. Ouderwets gezegd; wie kaatst kan de bal verwachten.

Wild om je heen schoppen lijkt dus in eerste instantie allemaal heel goed te werken, zeker als men het niet van je verwacht. Maar uiteindelijk kun je dus de overtreffende trap krijgen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten