HERSENSPINCELS 2: GEVALLEN ACHTERHOOFD

HERSENSPINCELS 2: GEVALLEN ACHTERHOOFD
HERSENSPINCELS 2: GEVALLEN ACHTERHOOFD

zaterdag 12 mei 2012

VERLENGSTUK

Vrouwen en tassen, ze zijn onafscheidelijk. De magische voorraad van zaken die een man niet nodig schijnt te hebben wordt voort gesleept in de meest uiteenlopende modellen. Uiterlijk speelt daarbij een belangrijkere rol dan comfort, of hoe praktisch de tas in te ztten is.

De reden voor het uiterlijk boven alles die ik me kan voorstellen is een potentiele partner tegen komen. Maar dan moet je die wel kunnen registreren. Een fenomeen wat ik recentelijk veel gezien heb is de jongedame met een verlengstuk in stereo, wat er zeker niet uit ziet alsof het enige optie over laat voor het registreren van alles buiten de telefoon.

Opgedoft over straat paraderen in ongemakkelijke schoenen met een overbeladen handtas hangend op de slagader in de linker pols, met de rechtse vrije hand de smartphone bedienen en met de ogen onophoudelijk gefixeerd zijn op het scherm van de mobiel lijkt mee geen ideale situatie om mogelijke bedpartners aan te trekken.

De onderzoeken liegen er niet om; als de vrouwen moeten kiezen tussen het verliezen van de telefoon, of het gedumpt worden door de boyfriend, moet in de meeste gevallen de laatste het veld ruimen. Mannen, jullie horen het goed; 2e plaats onder de smartphone. En laten we eerlijk zijn; je trilt niet, geeft geen informatie die vrouwen interesseert en je gaat al zeker niet overal mee naar toe. Dan mag je een verlengstuk in je broek hebben, maar zul je toch moeten wachten tot de accu leeg is voor dat die in de vrouwenhand terecht komt!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten