HERSENSPINCELS 2: GEVALLEN ACHTERHOOFD

HERSENSPINCELS 2: GEVALLEN ACHTERHOOFD
HERSENSPINCELS 2: GEVALLEN ACHTERHOOFD

donderdag 5 mei 2011

CODEX ALIMENTARIUS = BESCHOFTING

Hoe mooier de auto, hoe lelijker het karakter? Hoe mooier het woord, hoe lelijker de betekenis. In Amerika is het al van kracht; wij bepalen wat je eet. Maar dat kunnen ze toch niet zo maar doen, dat gaat in Nederland nooit gebeuren! Als je er over nadenkt; er wordt al bepaald welke medicijnen je moet gebruiken, wat je er voor moet betalen. Er wordt al bepaald in welk huis je mag wonen of niet. Al je bezittingen worden waardelozer, maar alles waar je voor moet betalen wordt duurder. De vrijheid die we vandaag herdenken, daar is al niks meer van over! Laten we dan ook die laatste stap nemen en alles reguleren.

Je werkt, eet en betaalt. Het voer wat je moet eten (nog net niet uit een trog) is zo gemanipuleerd dat je kanker krijgt met 55, zodat je nog even 10 jaar de farmaceutische industrie kunt voorzien van geld door chemokuren en andere rotzooii zodat je sterft voordat je geld kost. 90% van de kankerpatiƫnten sterven aan de chemo, niet aan de kanker zelf, heb je wel eens af gevraagd hoe lang je het uit zou houden zonder? Dat durf je niet te proberen, door de angst die de chemo vertegenwoordigers je aanpraten.

De ultieme geld genererende machine, dat is de mens zelf. We zijn al heel ver op deze weg. Geen mening, geen inbreng, geen keuze, geen dynamiek. Zonder dynamiek bestaat er geen leven, hadden de Maya toch gelijk met 2012? Wat heb je te verliezen? Niet zo veel meer. Maar wie verzint dit soort dingen? Hoe ver ben je heen als dit alles als een goed idee klinkt. Het bevestigd weer dat mensen individueel heel gezellig zijn, maar in een groepsdynamiek alle beschaving plat leggen. Want beschaving, daar kun je toch niet meer van praten? Beschofting…

Geen opmerkingen:

Een reactie posten