HERSENSPINCELS 2: GEVALLEN ACHTERHOOFD

HERSENSPINCELS 2: GEVALLEN ACHTERHOOFD
HERSENSPINCELS 2: GEVALLEN ACHTERHOOFD

vrijdag 13 mei 2011

UITVINDERS VAN HET DOUCHEGORDIJN; VERZIN EENS IETS ZINVOLS!

Ergens in de geschiedenis van beschaving is de douche uitgevonden, en mag ik zeggen; een prachtvondst. Dat zal over een zeer lange periode van een oncomfortabele luxe naar een vanzelfsprekend gemak zijn gegaan. Wij vinden in onze maatschappij; als je geen douche hebt dan leef je niet.

Toch is er een product wat deel uitmaakt van die douche wat mij al jaren zorgen baart, omdat er maar geen passend alternatief voor komt; het douchegordijn. Dat moet toch wel een van de grootste mislukkingen zijn in de geschiedenis der producten. We kunnen blijkbaar helicopters maken die je niet aan hoort komen, maar een douchegordijn dat AL het water tegen houdt, en niet gaat wapperen als iemand anders de deur open doet tijdens je douchje, dat kunnen we maar niet.

De lichten van "handige" mensen die zich de vorige eigenaar van mijn appartement mogen noemen hebben er nog een mooiere deal van gemaakt. Zij hebben een bad geplaatst, en een douche/bad combinatiekraan in de muur aan de lange kant van het bad gezet. De meest ideale plek daar voor is in het midden van het bad, zodat de geplaatste mislukking "douchegordijn" aan beide zijden evenveel buffer heeft om ongewenst water uit de ruimte te houden.

Nou laten we die kraan dan eens plaatsen uit het midden, het dichts bij het betegelde platform naast het bad, zodat het water zich daar kan verzamelen, en de ruimte in stromen. O, en we plaatsen hem zo laag dat een gemiddeld glijstang set te laag hangt voor de gemiddelde Japanner. Weet je wat, we plaatsen nog een kraan aan de korte zijde van het bad met een glijstang set, zodat je het douchegordijn met water tegen de bovenkant van de badrand aan moet plakken om (tevergeefs) de waterstroom te onderbreken naar plekken waar je het niet wilt hebben, om jezelf te verzekeren van meeldauw op je gordijn.

En dan zit er ook nog een spin die genoeg web heeft gemaakt om alle vliegende insecten van de wereld te vangen, in een ruimte waar ze niet vliegen. Vervolgens probeert hij met flesjes Evian en afgebeten stukjes douchegordijn de meeldauw in zijn web te lokken. Er gaat zelfs een theorie dat het DNA van deze spinnen is gebruikt om idioten te klonen die uitvindingen doen zoals het douchegordijn. Nazaten daarvan zijn vast verantwoordelijk voor de constructie van mijn badkamer. (AKA sprinkler system)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten