HERSENSPINCELS 2: GEVALLEN ACHTERHOOFD

HERSENSPINCELS 2: GEVALLEN ACHTERHOOFD
HERSENSPINCELS 2: GEVALLEN ACHTERHOOFD

maandag 9 mei 2011

RAMMUH!!!

Ik ben sterrenbeeld Ram. Buiten alle stereotype verhalen die je over rammen hoort (en waar zijn) heb je met een Ram altijd te maken met het volgende; lange periodes van lam-geslagenheid. Nee, "lam" is niet Aziatisch voor "Ram" Een Ram kan heel lange periodes blijven hangen in een stukje en er niks mee doen. Mijn vader noemt het "gips-periodes"

Belangrijk is dat als je partner, vader, moeder of anderzijds "iets" bent van een Ram is dat je hem niet opjaagt. Terloops eens laten vallen dat het lang duurt is genoeg. Wat er dan namelijk gebeurt is een proces in het hoofd van de Ram die zorgt voor realisatie, keuze en actie in zeer korte tijd. Ineens staat de Ram op en doet, zegt en voelt wat hij al lang wist.

Handig? Neuh, maar pas op, kijk maar eens dat je de Ram bij houdt als hij eenmaal opgestaan is. Een intelligente Ram gelooft niet in verloren tijd, maar verdomd, ze halen die tijd dolgraag in. Mars, de God van oorlog en vastberadenheid is het mythologische figuur die de Ram vertegenwoordigd. Hij lijkt soms afwezig, maar als hij wakker wordt staat de rode planeet in vuur en vlam!

2 opmerkingen:

  1. Mijn moeder zei altijd: "Als langzame mensen snel worden... nou, berg je dan maar!" :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. En gelijk is wat zij had... Langzame mensen zijn namelijk niet langzaam, maar snel met vertraging...

    BeantwoordenVerwijderen