HERSENSPINCELS 2: GEVALLEN ACHTERHOOFD

HERSENSPINCELS 2: GEVALLEN ACHTERHOOFD
HERSENSPINCELS 2: GEVALLEN ACHTERHOOFD

zaterdag 27 augustus 2011

DOE DE STOFZUIGER (MAAR NIET)

Ontwikkelaars van stofzuigers hebben maar geluk dat ze in het elektrische tijdperk leven, waar we voor iedereen zorgen ook al hebben ze een duidelijk medisch aangetoonde verstandelijke achterstand. Vroeger werden zulke kinderen namelijk net zoals dieren dat doen ergens in het land geflikkerd met het idee dat ze het niet overleven. 

In 1901 werd de eerste stofzuiger uitgevonden. In 1903 het eerste vliegtuig. Nu hebben we vliegtuigen die recht omhoog opstijgen, honderden tonnen vracht mee kunnen nemen, door de geluidsbarriere gaan en helikopters die je niet aan hoort komen of ziet op de radar. Maar een stofzuiger die weinig herrie maakt, makkelijk de bocht om gaat en zonder extra moeite die onvermijdelijke twintig keer per minuut over zijn eigen snoer rolt, dat lukt de ontwikkelaars van de stofzuiger nog niet. 

De ontwikkelaars van stofzuigers zijn de Neanderthalers van nu, alleen omdat het nu niet maatschappelijk verantwoord is om ze midden op een veld achter te laten in de hoop dat ze dood gaan met de realisatie dat er wat gedaan moet worden aan die stofzuiger kwestie, blijven ze door gaan met het "ontwikkelen"  van die dingen.

Met als gevolg dat ik meerdere keren per week ze dood moet wensen in de hoop dat het een keer gebeurt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten