HERSENSPINCELS 2: GEVALLEN ACHTERHOOFD

HERSENSPINCELS 2: GEVALLEN ACHTERHOOFD
HERSENSPINCELS 2: GEVALLEN ACHTERHOOFD

vrijdag 12 augustus 2011

HOLLANDSCHE REETKEVER

Kent u de Hollandsche reetkever? Neen? Ik ben bang van wel echter het probleem is dat u het niet weet omdat u de kennis van eigenschappen ontbreekt om hem in zijn natuurlijke leefomgeving te herkennen. De eerste aanwijzing die ik u kan geven is dat de natuurlijke omgeving van de Hollandsche reetkever gelijk is aan die van u. In deze omgeving doet hij zich als ware het een kameleon graag voor als een menselijke verschijning. U kunt hem dus tegen komen op het werk, in de supermarkt of bij uw halfjaarlijkse internationale bijeenkomst van het genootschap van lange afstand punnikers met een slecht doel.

Het zal u niet verbazen dat de Hollandsche reetkever Hollandsch praat maar dan het liefst tegen, na, achter uw rug, voor zijn beurt of mee. Alle keversoorten hebben de eigenschap dat ze door middel van eten dingen van deze planeet verwijderen. Zo ook deze; met uiterste precisie wordt uw gezag, zelfvertrouwen, geloofwaardigheid, aanzien, productiviteit en levensmotivatie opgeruimd door langdurig regelmatig knagen. In tegenstelling tot alle andere kever soorten staat op het doodtrappen van deze soort een gevangenisstraf. U zou daarmee kunnen stellen dat dit een van de best beschermde diersoorten van deze planeet is.

Opvallend aan de Hollandsche reetkever is dat zijn enige voldoening te behalen is door de structurele psychische afbraak van de mensen om zich heen, het maakt hem niet uit waar hij daar voor moet kruipen. Zo is men ook op de benaming gekomen voor deze speciale soort. De mens die de trucs van de reetkever door heeft, ziet onmiddellijk in dat voor de voortgang van zijn succes het (zich) verwijderen van de reetkever van ongekend belang is. Er is bijna geen gelijk hardnekkig soort als de Hollandsche. De Indonesische reetkever bijvoorbeeld, wacht tot er iemand van de fiets pleurt, om vervolgens wijzend en lachend bij het bloedend slachtoffer te staan. De Hollandsche zoekt degene uit met een mooiere fiets dan hij en zet een collega in om een stok tussen de spaken te steken. Het lachen, daar wacht hij mee voor thuis als hij er zich van heeft verwittigd dat hij nu de mooiste fiets heeft en dat zijn collega ontslagen is en hij zijn beter betaalde functie mag gaan bekleden.

Past op voor deze allesvernietigende keversoort en zorgt dat u zijn methodes doorziet voordat hij de kans krijgt ze op u te richten. Mocht u daarmee te laat zijn, en de gevangenisstraf te riskeren door het dood trappen, zijn wij van de Associatie Anti Reetkever Specialiteiten (AARS) u eeuwig dankbaar.

1 opmerking: