HERSENSPINCELS 2: GEVALLEN ACHTERHOOFD

HERSENSPINCELS 2: GEVALLEN ACHTERHOOFD
HERSENSPINCELS 2: GEVALLEN ACHTERHOOFD

maandag 1 augustus 2011

PRIVAWIE?

Nog steeds duiken er hier en daar vage artikelen op die ons angst aan proberen te jagen door nieuwe voorbeelden te geven van hoe de wereld onze privacy aantast voor overheidsdoeleinden of commercie. Het geeft maar weer aan dat niet alleen ademen maar ook nadenken een stuk beter gaat met je kop boven het maaiveld. 

De discussies die het onder de mensen vaak doet opwaaien geeft aan dat verreweg de meeste mensen de volgende lichtknop nog niet hebben gevonden; privacy bestaat niet meer. Als je overtuigd bent van wel val je bij mij al gauw in categorie A; dwalende, of categorie B; iemand die echt wat te verbergen heeft. Op basis van die twee opties is het misschien een goed idee dat ze de privacy schending eens goed door zetten zodat er geen vragen meer over gesteld kunnen worden. 

Uiteindelijk gaat het allemaal steeds verder tot op het punt dat precies bepaald wordt wat je doet, wat je eet, met wie je praat en wanneer en hoe je dood gaat. Laat ze het maar door zetten, zullen ze zien dat het niet werkt. Mensen zijn immers net stukken zeep; hoe harder je knijpt...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten