HERSENSPINCELS 2: GEVALLEN ACHTERHOOFD

HERSENSPINCELS 2: GEVALLEN ACHTERHOOFD
HERSENSPINCELS 2: GEVALLEN ACHTERHOOFD

woensdag 22 juni 2011

APPLESOCIATIE PEAVEY

Als je geld wilt verdienen en je hebt een brein voor goede producten, dan werk je bij Apple of een bedrijf die producten maakt die op Apple producten aansluiten. Het wordt steeds pijnlijker duidelijk hoe goed Mac het voor elkaar heeft, en iedereen die DAT snapt pakt er een graantje van mee. Nou ben ik bij uitstek de persoon die commissie zou moeten krijgen voor het aantal mensen dat hij in korte tijd heeft overtuigd van de kracht van onze Californische fruitcomputers, maar ik kom maar geen mensen tegen die me overtuigend van tafel vegen. Zelfs de doorgewinterde Windows lovers zeggen het; Apple heeft het goed voor elkaar.

Laats weer zo een fantastisch product tegen gekomen; de Peavey Amp Kit. OK, ik ben ook Peavey fan, maar dit is wel een geniale zet van both worlds. Plug em in je I (phone, pod of pad) en plug daar je gitaar in. Hoofdtelefoon erbij of een kabel naar je DAW of sound system, en met de gratis software kun je lokaal modeling blazen. Fantastische sounds van de Peavey classics tot de over de top 6505's. 

Niet genoeg? Presets, amps en pedals genoeg te koop in de app store. Slim, want voor een basic setup kost het weinig, voor een gepimpte versie kost het iets meer en als je dan nog bij wilt kopen blijf je al gauw onder 50 euro. Apple = slim, Peavey = slim, slim+slim = leuk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten