HERSENSPINCELS 2: GEVALLEN ACHTERHOOFD

HERSENSPINCELS 2: GEVALLEN ACHTERHOOFD
HERSENSPINCELS 2: GEVALLEN ACHTERHOOFD

zondag 26 juni 2011

VROUWEN EN SEKS

Zoals beloofd in het vorige bericht nu iets over vrouwen en seks. De beroemdste uitspraak van vrouwen moet toch wel zijn; "Mannen denken maar aan 1 ding" Ook al spreek ik hier ook weer als ervaringsdeskundige en niet als onderzoeker, zijn de onderzoeken hier over wel heel leuk om mee te nemen in het verhaal. Onderzoek 1 wijst namelijk uit dat mannen verhoogde seksuele hersenactiviteit vertonen bij het in de buurt komen van een willekeurige vrouw, zelfs die waar hij van zegt ze niet aantrekkelijk te vinden. 

Ha! Zie je wel! Onderzoek 2 is echter wat beter geschikt ter ondersteuning van mijn verhaal. In een gesprek tussen man en vrouw zijn de ogen van man het vaakst gericht op de ogen, en de ogen van de vrouw op het kruis van de man. waar denkt ze dan aan? Cricket? 

Genoeg onderzoek, het komt er gewoon op neer dat vrouwen net zo graag seks willen als mannen, er net zo vaak aan denken en er net zo vunzig over kunnen praten onder vriendinnen. Waarom zien we dat dan niet, en bij mannen is het altijd "right in your face" Heel simpel gezegd ben je als rokkenjager door maatschappij en opvoeding een soort held, en als broekenjager ben je onder dezelfde invloeden een slet. 

Vrouwen worden opgevoed met uitspraken zoals; "Zorg dat je.." "Kijk uit voor.." "Let op met..." "Doe voorzichtig als..." Het komt er op neer dat je van meisje af wordt getraind om een bepaalde reserve te houden. Mannen worden opgevoed met; "Kijk maar ff..." Dat geeft ze van jongen af het gevoel dat er van alles mogelijk is en dat je de wereld in je zak hebt. Dat maakt het voor vrouwen moeilijk los te zijn in de seksualiteit zonder meteen als slet bestempeld te worden. 

Geloof me; ze willen het net zo graag als jij, maar hebben niet de maatschappelijke vrijheid om het toe te geven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten