HERSENSPINCELS 2: GEVALLEN ACHTERHOOFD

HERSENSPINCELS 2: GEVALLEN ACHTERHOOFD
HERSENSPINCELS 2: GEVALLEN ACHTERHOOFD

dinsdag 12 juli 2011

DE TIEVES

Sommige mensen moet je alles uitleggen, dan heb je er een paar waar je herhaaldelijk dezelfde dingen aan uit moet leggen, dan krijg je de mensen die simpelweg niet luisteren, vervolgens krijg je een hele tijd niks, en dan ben je beland bij de lui waar je beter geen woord tegen kunt zeggen omdat ze zo ver in hun eigen wereld zitten dat geen lettergreep die je uitspreekt langer dan 2 seconden blijft hangen.

Het heeft geen zin om iets samen te ondernemen met de laatste categorie. Wat je ook zelf verzint als goede aanvulling op de activiteiten, het wordt meteen in de wind geslagen want eigenlijk doen ze het liever zelf. Het zieke is ook dat ze heel veel voor elkaar krijgen in al hun simpelheid. Ik zeg; laat ze het dan ook zelf doen! Jij weet het toch zo goed? Ga je gang, veel plezier!

Ik zeg; zet zulke lui bij elkaar, laat ze in al hun idioterie alles voor elkaar krijgen, en zorg dat de rest van de mensheid die wel in staat is tot dynamisch samen werken verstoken blijft van deze sociale voorhamers. De tieves!

1 opmerking: