HERSENSPINCELS 2: GEVALLEN ACHTERHOOFD

HERSENSPINCELS 2: GEVALLEN ACHTERHOOFD
HERSENSPINCELS 2: GEVALLEN ACHTERHOOFD

maandag 4 juli 2011

MIJN OOG(OP)APPLE

Geniaal weer hoe die gasten van Apple dat doen; een keynote op internet zetten over alle fantastische features van hun geweldig nieuwe OS, en dan zeggen; "Hij komt in Juli uit" Niet zeggen wanneer, nee, als je een bericht wilt krijgen als hij te bestellen is moet je inschrijven.

Geniaal punt 1: Iedereen een mooi product laten zien en vervolgens lekker laten kwijlen en wachten, zodat de onbereikbaarheid van het product een verlangen groter maakt.

Geniaal punt 2: Mensen kun contactgegevens innen om inzicht te krijgen in de gebruikers, en gegevens kun je altijd verkopen.

Geniaal punt 3: Je weet hoe veel klanten je minimaal gaat hebben dus kan je de server er op voorbereiden zodat mensen ook snel kunnen downen en tevreden zijn.

Apple weet hoe ze de markt moet bespelen, maar dat mag ook, want de kwaliteit en garantie van de producten die er tegenover staan zijn er ook naar.  Een bedrijf dat in "de crisis" telefoons, computers, mp3 spelers en tablets verkoopt die (flink) duurder zijn dan de concurrent, dat geeft aan dat ze goed bezig zijn. Ik mag hopen dat Apple straks Monsanto opkoopt omdat de mensen alle vergif ellende van die klootzakken niet meer accepteren, en dat Steve Jobs zegt; "Ifood; healthy; for real!"

Geen opmerkingen:

Een reactie posten