HERSENSPINCELS 2: GEVALLEN ACHTERHOOFD

HERSENSPINCELS 2: GEVALLEN ACHTERHOOFD
HERSENSPINCELS 2: GEVALLEN ACHTERHOOFD

dinsdag 19 juli 2011

VERWAGGIENIE

Zo vaak krijg ik bevestigd dat dingen gaan onder het motto; "Het is maar net hoe de wind staat" Het heeft ook geen zin om het te begrijpen want elke keer dat je denkt dat je op het punt van "door" hebben bent beland verandert het leven weer als een mooie stralende 2011 zomerdag in Nederland met een bak regen en wind waarvan de banden van je fiets vliegen. 

Ik ben al zo een 15 jaar aan het pingpongen tussen losse gitaareffecten en een 1-unit multi-effect. Het heeft allebei zijn voordelen en vooral ook zijn nadelen anders was ik nooit aan de jojo geraakt. De laatste 4 jaar ben ik in het bezit geweest van een George Dennis GD-30 Wah. Een vreemd soortig ogende oranje vlek van Tsjechische makelarij die precies doet wat ik wil en inmiddels moeilijk verkrijgbaar is op een manier dat ik verwacht binnenkort een "discontinued" banner door de foto te gaan zien op deze CZ site. Lang geleden heb ik er ook 1 gehad die ik voor meer geld heb verkocht dan ik er in de winkel voor heb betaald.

Met deze informatie in het achterhoofd heeft hij aan en uit op verkoopsites gestaan gedurende een periode van 3 jaar. De biedingen waren niet naar mijn zin gezien het feit dat ik deze 2e hands had gekocht voor 60 euro en hij volgens mijn vorige ervaring minimaal dat moest opbrengen. 2 weken geleden gaf hij er de brui aan en dan ben ik een rasechte Apple gebruiker; als het niks meer doet moet je het laten maken of je pleurt het weg. Ik ken geen effect specialisten dus zette hem te koop met een duidelijke vermelding dat hij kapot was. Met een dag was hij verkocht voor 30 euro, terwijl het de derde regel in mijn advertentie met 4 effecten te koop was.

Vandaag besloot ik mijn MXR bluebox van mijn effectenplank te verwijderen en te verkopen. In mijn beleving is dit een van de meest incourante rare effecten met zodanige db vermindering dat hij onbruikbaar is (tenzij je hem met een weird booster pedal gebruikt zoals een EHX bassballs, zo zat hij namelijk ook op mijn plank) Een fuzz octaver met power tekort war ik, weird effect specialist, eigenlijk niet zo heel veel mee kon. 45 minuten heeft hij te koop gestaan, 50 minuten later stond het gewenste geld op mijn rekening en kon ik de advertentie verwijderen.

Dat verwaggienie!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten