HERSENSPINCELS 2: GEVALLEN ACHTERHOOFD

HERSENSPINCELS 2: GEVALLEN ACHTERHOOFD
HERSENSPINCELS 2: GEVALLEN ACHTERHOOFD

maandag 18 juli 2011

WAAROM WINDOWS GEBRUIKERS ZICH BLIJVEN VERZETTEN TEGEN APPLE FANS

Ik las de uitkomst van een onderzoek waaruit zou blijken dat mensen die eenmaal een merk hebben gekozen, ze de andere merken gaan afkraken en alleen het product aanprijzen wat ze zelf gebruiken. Apple fans zouden daar het irritants in zijn. Wat ze even vergeten te melden is dat verreweg de meeste Apple fans voormalig Windows gebruikers zijn. Die hadden toen kritiek op Apple; veel te duur. Maar als je dan een keer de stoute schoenen aan trekt blijkt het dat geld meer dan waard door alle problemen die je jezelf bespaart. De meeste mensen interesseert het namelijk geen ruk hoe een computer werkt, hij moet het gewoon doen!

Fervente Windows gebruikers die overal omheen willen kunnen buigen en allerlei trucs uithalen, ja natuurlijk kopen die geen Apple! Ik geef ze groot gelijk. Maar als je dan als doorgewinterde hacker iemand irritant gaat noemen die iemand anders die geen verstand heeft van computers staat te overtuigen van zijn enige optie op probleemloos dom computeren, dan ben je wel heel sterk aan het verzetten tegen het FEIT dat voor de gemiddelde consument een Apple vele malen geschikter is dan een Windows product.

Zo wordt wederom weer bewezen dat Windows huilers grotere klagebalken zijn dan ze de Apple fan afschilderen. Want de echte Apple fan zal meteen toegeven dat als je dingen wilt doen die niet de bedoeling zijn van een computer, dan moet je Windows nemen want Apple is helemaal dicht getimmerd. Maar de Windows fan schijnt het maar niet in zijn systeem te willen krijgen dat als je echt geen idee hebt wat je doet, een Windows bak 4 jaar eerder ophoudt met werken dan een Mac, en dat je dus beter van Windows af kunt blijven.

Zo blijft de gemiddelde consument lekker Appeldom en hoeft hij zich niet met allerlei ingewikkelde processen bezig te houden om de boel draaiende te houden, en heeft hij dus tijd over voor leuke dingen: shoppen voor een Ipad ofzo.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten